Norsk Golf ønsker å vise frem golfsporten fra en ny side.Derfor har vi lansert den virale videokonkurransen BestBall, hvor vi jakter på Norges beste golfvideo.

 

Hele konkurransen foregår på BestBalls Facebook-side. Ønsker du å laste opp et bidrag til konkurransen kan du klikke her. I den samme linken kan du også stemme på andre innsendte videoer.

 

 

(Se intro-video med Marius Thorp nederst i artikkelen)

 

Konkurransekriterier for BestBall:

 

1. Last opp din video på YouTube. Lim inn lenken under feltet «SE BIDRAGENE!» under coverbildet øverst på BestBalls Facebook-side.

 

2. Makslengde på video er to minutter. Her stilles ingen krav til proff redigering, opplasting rett fra mobilen er mer enn bra nok!  (Av juridiske hensyn ber vi dere ikke legge på musikk på videoen)

 

3. Konkurransen deles inn i to kategorier: Åpen klasse med morsomste eller kuleste video, og klassen beste triksevideo. I åpen klasse er det bare fantasien som setter grenser for hva som kan sendes inn!

 

4. Del din video med alle du kjenner! Videoene med flest stemmer får en plass i finalen under Hvam-dagen i midten av september. 

 

Når du laster opp en video vil vi også hjelpe til med å spre den på vår Facebook-side og norskgolf.no.

 

Få så mange som mulig av dine venner dine til å stemme på din video. Bruk hashtag #norgesbestegolfvideo for å spre den videre på Facebook og Twitter.

 

Skulle du ha problemer med å legge ut video kan du sende en epost til redaksjon@norskgolf.no så hjelper vi deg.

 

Hjelp oss gjerne med å spre konkurransen ved å «like» BestBall-siden, og del den med dine venner.

 

Første- og andreplass i triksekonkurransen, samt vinneren av morsomste golfvideo premieres med en langhelg på Villa Barbera på Kreta. Premien inkluderer fritt spill på korthullsbanen som tilhører Villa Barbera, og greenfee på The Crete Golf Club.

 


Flere premier kommer!