Det opplyser europeantour.com i en pressemelding. Dette blir det tredje året på rad at det norske selskapet sponser den prestisjetunge turneringen som vil inneholde årets 60 beste spillere på Europa-touren.

– Vi er henrykte over å fortsette vårt samarbeid for tredje år på rad med denne prestisjetunge turneringen på Europatour-kalenderen sier administrerende direktør, Jack Belsito.

– Samarbeidet understreker vårt posisjon som et globalt merke, og styrker vår posisjon i det arabiske markedet. Vår tilknytning til DP World Tour Championship befester vår rolle som en førsteklasses merkevare, og passer bra til vår ambisjon om å vokse verden over, spesielt i de Forente Arabiske Emirater, fortsetter Belsito.

Som et ledd i avtalen er Voss ventet å tilby omkring 25 000 flasker til spillerne i løpet av turneringen.

– Vi ønsker alltid våre lojale partnere hjertelig velkommen tilbake. Voss er en høyt ansett partner av turneringen, og vi er glad for at de ser verdien i turneringen, som har blitt en stor del både sportslig og sosialt på Midtøsten-kalenderen, sier Nick Tarratt, lederen for European Tour sitt Dubai-kontor.

– Som offisiell tilbyder, vil Voss være synlige på banen med vann-dispensere på hvert eneste tee-sted, tilgjengelig for spillere, caddier og banemannskap.