Garmin har tatt norsk golfsport med storm med sine klokker S1 og S3. De er begge pålitelig, brukervennlig og har godt design. Prisen er bra sammenlignet med tilsvarende produkter. Nå utvides familien med S2. En spennende nykommer som byr på spreke farger og henter tekniske egenskaper fra S1 og S3.

 

30.000 baner fra hele verden er lastet inn når du kjøper S2. Oppdateringene er gratis. Du får mål til front, senter og bak på greenen. I tillegg kan du legge inn layup og dogleg. Veldig nyttig funksjon som ivrige golfere får glede av. Du kan også måle lengden på slagene dine.

 

S2 har scorekort som kan lastes over på datamaskin. Kilometerteller er en artig funksjon. Golf er mer trim for noen, avhengig av retningen på slagene dine. Det viktigste som skiller S2 og S3 er at førstnevnte ikke har trykkskjerm. Vi likte skjermen på S3 veldig godt, men å trykke på knapper som på en vanlig klokke er en idiotsikker løsning og godt valg for den litt rimeligere S2.

 

Vi liker utseendet på S2 veldig godt. Lilla/hvit er en sprek kombinasjon. Enkel hvit er noe alle må ha i dag, samme om det er køller eller klokker man lager. Og den lille sorte er på plass, for mange er golf tross alt tradisjon og enkelhet. Vekten er 52 gram, det samme som S1. Batteritid for GPS er åtte timer, vanlig klokke 3 uker. S2 er vanntett til 10 meter. Vi spiller sjelden golf under vann men det er godt at den tåler selv de verste regnbygene.

 

Garmin har en komplett familie når S2 kommer i slutten av mars. Veiledende pris er 2.025,-. S1 og S3 er fremdeles tilgjengelig.