Og når de sier at det er en orange driver så er det virkelig det. Litt av sålen er i sort PVD og slagflaten er sort, ellers er det en fullstendig orange kølle. Til og med skaft og grep er orange. Hodet er identisk med det vi finner i en standard AMP driver. Skaftet er Mitsubishi Diamana Whiteboard, det samme som Rickie spiller med. Den blir tilgjengelig i 9.5 og 10.5 grader i stiff og regular flex. Rickie Fowler spiller forøvrig med 8.5 x-stiff men det er en kombinasjon som nok hadde solgt veldig dårlig.

Cobra og spesielt Puma har historie for å gi ut «Special Edition» av produktene sine. Puma sko i alle mulige farger har blitt vanlig de siste årene og mange husker vel den vanvittige driveren Cobra Long Tom Raw. Cobra ZL Limited Edition må også nevnes, den kuppet jo den hvite driverpremieren fra TaylorMade. Cobra Puma har image som passer med slike reklamestunt og ikke minst så er Rickie Fowler enormt stor for tiden. Hans popularitet i USA er nok vanskelig å fatte for oss her i Norge, men et blikk på sendingene fra PGA Tour når han spiller så skjønner du hva som foregår. Puma klær og capser i knallfarger skinner som levende reklamer for et av golfverdens heteste merker for øyeblikket. Denne driveren kommer til å selges ut like fort som en ny iPhone ved lansering eller billetter til en Justin Bieber konsert på Fisketorget i Bergen.

 

Lurer du på om AMP driveren fungerer? Her er Rickie Fowlers statistikk siden han byttet til AMP driver og AMP Proto jern.

 

Total driving

2012: 4.plass vs. 2011: T87

 

Driving accuracy

2012: 26.plass (64.53% fairwaytreff) vs. 2011: 157.plass (56.7%)

 

Greens in regulation

2012: 25.plass vs. 2011: T120

 

Ball striking

2012: 11.plass vs. 2011: 108.plass

 

Cobra AMP Special Edition Orange blir tilgjengelig i begrenset opplag hos utvalgte forhandlere fra 1.august. Veiledende pris er 4.795,-.