Bubba Watson tok sin andre tittel på PGA-sirkuset søndag kveld, da han holdt unna for Phil Mickelson, Jhonattan Vegas og Dustin Johnson på de siste ni. Watson avsluttet med en runde på fem under par, og var til slutt ett slag bedre enn Lefty.

Det er likevel en stor forskjell på seieren i Travelers Championship i juni og seieren søndag. I juni hentet han inn en seks slags ledelse på søndag, og vant i omspill. Denne søndagen tok han ledelsen på det tredje hullet, og så seg aldri tilbake.

– I vinter jobbet jeg mye med hodet mitt, for å bli mer fokusert. Tenke på hva jeg selv skal gjøre, og ikke alle andre. Dette viser at jeg kan klare det. Jeg er bare cirka 50 seire bak Phil og 80 bak Tiger, men de bør passe seg, smilte Watson etter den søte triumfen.

Og Mickelson var imponert.

– Jeg ble utspilt av Bubba, som gikk en veldig fin runde golf. Det er mye press på spillerne som er i den nest siste gruppen, og det var vanskelige forhold. Det var utrolig å gå på 67 i dag, sier han.

Jhonattan Vegas, nykommeren fra Venezuela som vant forrige ukes Bob Hope Classic, var i delt ledelse med Watson omtrent midtveis på den siste runden, men han klarte ikke å holde følge med Watson på back nine.

Hva så med Tiger Woods?

Eks-verdenseneren fikk svært lite til å stemme i helgen. Lørdag gikk han to over par, og søndag ble det enda et slag dårligere. Dermed endte han på en delt 44. plass. Ikke akkurat en topp åpning på sesongen for verdenstreeren som har vunnet sju ganger tidligere på Torrey Pines.

Woods er overrasket selv over at han ikke spilte jevnere.

– Jeg klarer det på rangen, men det er litt annerledes når jeg skal gjøre det der ute. Der må jeg forme slagene, slå ballen med rett ballbane. Jeg har litt jobb foran meg, men det er bra, sa han etterpå.

Woods’ neste turnering er om to uker i Dubai.

Kilde: pgatour.com