Polarsirkelen tenker kreativt

I helgen arrangerte Polarsirkelen Golf sin årlige turnering i Stålhallen. Der konkurrerte 50 golfere mot hverandre på en litt annerledes sekshullsbane.

Publisert

Mens Rogalendinger kan juble for grønt gress og sommergreener, går man kreativt til verks i nord for å holde svingen vedlike gjennom vintermånedene.

Turneringen i Mo i Rana, som var den andre i vinter, har allerede rukket å bli en suksess. På den første turneringen var det 64 deltagere, og i juleturneringen 30. desember stilte 50 entusiastiske golfere.

På det som egentlig er en innendørs kunstgressbane for fotball i Stålhallen, har Polarsirkelen Golf laget seks provisoriske hull, hvor det spilles 18-hulls turnering.

– Det er veldig viktig for rekrutteringen til sporten, og vi blir bedre golfspillere av dette. Vi kommer spesielt til å se i år at de fleste har blitt bedre, sier daglig leder i Polarsirkelen Golf og arrangør, Sigmund Kjelstad i et intervju med ranablad.no. Kjelstad lover en turnering til før påske.

Turneringen tas godt imot av lokalmiljøet, som setter pris på at kunstgresset kan brukes til mer enn bare en ballsport.

– Det er først og fremst for å få trent, og ikke minst det ssiale. Vi får møtes og holdt interessen oppe, sier Morten Forslund, en av turneringens deltagere til ranablad.no.

Hvordan holder du golfsvingen vedlike før våren? Fortell oss i kommentarfeltet under!

 
Powered by Labrador CMS