Reven rasket til seg ballen

Dag Iversen fikk et nært møte med en golfglad rev da han spilte på Holtsmark i begynnelsen av september. Da reven ikke fikk mat, tok den like godt med seg ballen. SE VIDEO!

Publisert

Dag Iversen fra Asker hadde med seg en svensk kamerat ut på Holtsmark, da de plutselig oppdaget en firbeint krabat ute i skogen ved hull 14.

– Jeg så det var en rev og ropte «kom og se!», men det trengte vi ikke, for reven kom joggende rett bort til oss i stedet, ler Dag.

Reven var veldig tam, og åpenbart vant til å omgås golfere. Og golfbager.

– Den oppførte seg som en sulten hundevalp og var veldig interessert i hva vi hadde i golfbagene våre. Jeg tipper den har fått mat fra andre spillere tidligere, sier Iversen til Norsk Golf.

Men gutta hadde kun noen bananer i bagen, og kunne ikke tilby reven noe som helst. Da tok den lille tassen grep. Og stakk like godt av med ballen til Iversen.

– Den plukket den opp, løp av gårde og slapp den ned i et vannhinder, ler Iversen før han spør «hva er egentlig reglene når sånt skjer?» 

– Det var nesten så en skulle tro at noen av de andre spillerne i flighten hadde dressert den til å stikke av med ballen min!

– Vi fant ikke ut hva den sa for noe, men den sa i hvertfall ikke «hati hati how», avslutter Iversen. 

Se video av hendelsen under!

PS – når det gjelder regelspørsmålet til Dag, er svaret fra Thore Wilhelmsen i Norges Golfforbund følgende: 

«Regel 18.1 Ball i ro flyttet: Av fremmedelement.

Ballen, eller en annen ball, hvis det ikke er mulig å få tak i den opprinnelige ballen, legges tilbake der reven tok ballen. Ingen straff.»

Powered by Labrador CMS