Av: Erik Pettersen
 
Rory McIlroy har lagt huset sitt i Nord-Irland ut for salg, med en startpris på to millioner pund. Huset, som har fem soverom, ligger på en høyde over den nord-irske hovedstaden Belfast. Tomten er på 14 mål, og med på kjøpet får du selvfølgelig din egen puttinggreen og drivingrange.
Her bodde McIlroy sammen med sin forrige kjæreste, Holly Sweeney, men forholdet tok slutt i 2011.
Verdenseneren kjøpte huset i 2009, men forteller til SkySports at det ikke ga mening å ha et så dyrt hus når han sjelden er hjemme. 
 
– Jeg er bare hjemme cirka to uker i løpet av året, så fra et finansielt standpunkt fant jeg ut at det ikke ga mening å beholde det. 
Den sympatiske 23-åringen legger til at han håper at moren og faren har et ledig rom til han når han kommer hjem på ferie.
– Jeg reiser over hele verden, har ikke en fast base borte (USA journ. anm) og jeg tror ikke jeg komer til å få det med det første heller.
Verdens beste golfspiller er dermed midlertidig bostedsløs. Det er imidlertid ingen grunn til å bekymre seg for at Rory blir boende på gaten. Hovedsposoren hans er luksushotellkjeden Jumeirah.
 
Denne uken konkurrerer Rory med resten av verdenseliten i Tour Championship. Vinner han denne turneringen kan han håve inn 10 millioner dollar, eller tre ganger så mye som prisen han har satt på huset sitt. 
Fredagens runde endte på 68 slag, to under par og dermed er tre under totalt etter 69-runden torsdag. Det gir han en utfordrerrolle foran de to siste rundene på East Lake i Altanta, Georgia, med fire slag opp til Jim Furyk.