En drøy uke etter at Sekne kunne juble over sin første individuelle seier i den øverste collegedivisjonen i Rich Harvest Farms Intercollegiate, gikk han tirsdag helt til topps i turneringen Purdie Fall Invite på hjemmebanen i Indiana.

Med runder på 72, 66 og 67 slag endte han solide elleve under par, hele syv slag foran andremann Joey McCarthy fra Cincinatti.

Seknes forrige seier løftet ham fra 442.- til 349.-plass på den offisielle verdensrankingen for amatører, og nå kommer han til å gjøre nok et stort byks oppover listene når rankingen oppdateres om noen dager igjen.

Oslo-spilleren trenes for øvrig av den Florida-bosatte engelskmannen Denny Lucas, som også var Viktor Hovlands trener gjennom college.

Seieren til Sekne er den fjerde norske collegetriumfen på kort tid. Nylig vant Anna Cathrine Krekling og Oda Sofie Kilsti sine første turneringer i den øverste collegedivisjonen. I tillegg har Bård Skogen og Mats Ege imponert innledningsvis i starten av den nye collegesesongen og klatret opp til topp-80 på verdensrankingen – som Norges eneste spillere.