Kristoffer Reitan fra Oslo Golfklubb gikk av med seieren i historiens første Valderrama Boys Invitational, med en imponerende sisterunde på 70 slag (-1)  Totalt havnet han 18 over par på fire runder.

 

Valderrama regnes av mange som en av de aller vanskeligste mesterskapsbanene i Europa, og Reitans avslutningsrunde på 70 slag, en under banens par, vitner om at unggutten kan levere runder med internasjonalt nivå.

 

Peter Mikaelsen fra Stavanger Golfklubb og Andreas Halvorsen fra Larvik delte andreplassen på 21 over par. 

 

____________________________

Runde 1 & 2

De beste norske guttespillerne er denne uken samlet på den verdensberømte banen, Valderrama Golf Club for å spille en intern turnering i regi av Norges Golfforbund.

 

Målet er å finne ut hvem av de norske spillerne som takler en av Europas vanskeligste baner best.

 

Etter 36 hull er det Andreas Halvorsen som har kommet best i gang på den spanske solkysten. Larvik-spilleren gikk lørdagens andre runde på 74 slag og er 8 over totalt. Hakk i hæl følger følger Kristoffer Reitan fra Oslo Golfklubb (+10) og Petter Mikalsen fra Stavanger (+12).

 

Denne helgen blir litt av en styrkeprøve for de unge spillerne, som skal gå 36 hull på mesterskapsbanen både lørdag og søndag.

 

I 1999 ble Valderrama rangert som den beste banen i fastlands-Europa av magasinet Golf World. Europatour-turneringen Volvo Masters har i en årrekke blitt arrangert her, og det ble arrangert Ryder Cup på banen i 1997.