Stavanger-golferen reiste til Skotland tidligere denne uka for å spille Johnnie Walker Championship på Gleneagles, men har måttet trekke seg fra turneringen på grunn av en skade i skulderen. Den har han slitt med i tre uker, forteller han til Norsk Golf fra flyplassen i Skotland hvor han venter på hjemreise til Norge.

– Jeg pådro meg en skulderskade i dagene før Challenge Tour-turneringen i Norge. Det gjorde vondt mens jeg spilte, og det gikk ut over spillet.

Han endte til slutt på en 37. plass på Hauger, etter å ha falt tilbake siste runde. Forrige uke var det Czech Open i Tsjekkia som stod for døren, og smertene var her såpass store at han vurderte å trekke seg underveis. Han fullførte til slutt, og kom på 68. plass. 

Denne uka gjorde han et nytt forsøk før konkurransen i Skotland, men bestemte seg omsider for at smertene var for store. Nå satser han på å komme så raskt tilbake som mulig for å få med seg så mye som mulig av sesonginnspurten.

– Nå bærer det hjem for å bygge seg opp igjen. Jeg håper det ikke tar alt for lang tid, og håper jeg er klar allerede neste uke, sier han.