Ryktene om minidriveren startet for lenge siden. Bilder har jevnt og trutt lekket ut i sosiale media, og nå er den klar for lansering.

 

Hodestørrelsen er 260cc. Til sammenligning er SLDR fairwaywood 135 til 153cc. Vi snakker altså om betraktelig større hode. Skaftlengden er 43.5 tommer, nesten som en driver.

 

 

 

TaylorMades teori er at mange golfere velger å slå #3 wood fra tee, men at denne køllen fungerer best fra gress. De hevder at SLDR Mini Driver er bedre fra tee men også lett å slå fra fairwaygress. Med et dypt hode gjenstår det å se om den siste påstanden stemmer.

 

Nå er ikke TaylorMade alene om en slik kølle. Cobra lanserte for lenge siden Long Tom #2 og Callaway har suksess med sin Deep-serie. Vi har selv hatt meget god erfaring med bruk av X Hot 3Deep fra tee men oppfatter det som en vrien kølle fra fairway. Vi anbefaler dere å teste slike køller grundig for å se om dere behersker dem og virkelig har bruk for en. Dersom du er en spiller som lar driveren ligge hjemme kan SLDR Mini Driver og lignende køller være et godt valg.

 

SLDR Mini Driver er tilgjengelig i to versjoner. Standardkøllen kommer med Fujikura 57 skaft og har veiledende pris 2095,-. TP versjonen har Fujikura Motore Speeder 7.3 skaft, tyngre svingvekt på D5 for mer kontroll og koster 2595,-.

 

Begge får du i 12°, 14° og 16° og kommer for salg 14.mai.

 

Under ukens store begivenhet på Augusta kan minidriveren få avgjørende betydning. Flere av TaylorMades spillere har tatt den i bagen for å beherske de krevende utslagene i Masters.