Golf er en sport som kan kreve en god porsjon tålmodighet – både til eget spill og ikke minst det som foregår rundt deg. Spillere som skal lese putter fra alle vinkler og ta fire prøvesvinger før hvert slag får blodet til selv den mest sindige person til å koke.

En helt annen ting er å spille bak nybegynnere som er i startgropa av sin golfkarriere. Da er det bare rett og rimelig at man er litt rund i kantene.

Golfrunden kan være en veldig stressende opplevelse når man har spillere som puster seg i nakken hele runden, men på dager med mye trafikk på banen er det ikke alltid like lett å slippe gruppen bak gjennom. Det opplevde et par høyhandicapere som spilte sammen en helg rett før sommeren. 

På bildet øverst i artikkelen kan du se deres kreative løsning på problemet. 

De la igjen en trepakning med Titleist Pro V1-golfballer i hullet, og en lapp med teksten: «Takk for at dere er tålmodige. Ha det gøy!».

Bildet er lastet opp av en bruker på diskusjonsforumet Reddit. Vedkommende benyttet den trafikkerte dagen på golfbanen til å spille med to baller, og lot dermed være å presse for tett på nybegynnerne i gruppen foran.

Vi lar dette være en påminnelse til alle om at golf er en vanskelig sport. Selv om sakte spill kan være veldig frustrerende, er det viktig å huske på at nybegynneren foran deg ofte er minst like frustrert og stresset!

 

(Kilde: Golf Digest)