Utviklet av Nike i samarbeid med Tiger Woods og brukt av ham hver eneste gang han spilte. En ekstrem oppmerksomhet som trolig ingen andre produkt i golfverden har opplevd. Vi likte TW13 ganske godt. Den var en veldig god begynnelse på en ny type golfsko. Nå er neste steg i utviklingsprosessen klar.

 

TW14 ble for første gang vist under The Players Championship. Tiger brukte den nye modellen som skiller seg ganske klart fra TW13 på utseende. Den skal ifølge Nike ha «forbedret passform, følelse og funksjon». Sålen er fremdeles laget etter prinsippet om naturlig bevegelse. Den øverste delen puster bedre samtidig som de vanntette egenskapene er like god som før.

 

 

 

Stabiliteten kommer i form av det Nike kaller Dynamic Flywire. I TW14 er stroppene som strekker seg fra lissene til sålen lett synlig. Ingen tvil om at Nike liker å vise fram teknologien de bruker. Det ser også ut til at vi får en ny farge i år. En grå med blå og detaljer har dukket opp på noen nettsider.

 

Tigers bag er for tiden et syn Nike liker bedre og bedre. Covert wooder er på plass for å bli. Nå må de bare få ham over på driveren.

 

Nytt av året er Nike ID-tilpasning av skoen, hvor du kan velge mellom mange ulike fargekombinasjoner, spesialtilpasset trykk på skoen, og valg mellom en luftig topp på skoen som puster eller en mer vanntett versjon.

 

Driver:  Nike VR Tour 9.5° (Mitsubishi Diamana White Board 73X)

Fairwaywood:  Nike VR_S Covert 3 wood/15° og Nike VR_S Covert 5 wood/19°

Jern:  Nike VR Pro Blade (3-PW)

Wedger: Nike VR Pro 56° og 60°

Putter: Nike Method 001

Ball: Nike ONE Tour D