Spennende fagdag for golfklubbene

Fredag 16. november skal GAF – Norsk Golfadministrasjonsforening – arrangere en fagdag om utfordringene golfklubbene står overfor.

Publisert

Seminaret finner sted på Fornebu (Quality Expo), og det er lagt opp slik at det passer inn i «Golfforum», som går av stabelen lørdag og søndag.

– Vi har vært heldige å fått tak i noen spennende foredragsholdere fra utlandet, som absolutt har noe å fortelle oss her i Norge, skriver Arne Giving i en epost.

Bob Taylor fra Sports Turf Research Institute vil belyse økologiske problemstillinger  knyttet til golf. 

Daglig leder for GAF i Sverige,Torbjörn Johansson, vil fortelle om hva som skjer i Sverige. Her har de nå to heltidsansatte arbeider med utdanning, samarbeid og nettverksbygging. 

Jerry Kilby som er adm. direktør i Club Managers Association of Europe vil presentere organisasjonen og problemstillinger knyttet til golfbane- og klubbdrift i Europa, bl.a. en velkjent problemstilling om hvordan tiltrekke nye og beholde eksisterende medlemmer. Han har tidligere vært markedssjef i PGA i Storbritannia og har lang erfaring i markedsføring innen sport- og fritidssegmentet.

Powered by Labrador CMS