Bill Murray er en komiker. Han liker å tøyse og tulle, selv om han er med i en PGA-turnering som AT&T National Pro-Am. For mange er det en distraksjon. Rundene blir ofte lange.

Men for D.A Points var det perfekt. Jo mer Murray tøyset, jo bedre spilte Points. For det ble han til slutt belønnet med seier – hans første i PGA-sammenheng. Og Murray vant også pro-am-konkurransen for første gang siden han deltok for første gang for 20 år siden.

En perfekt match, med andre ord.

– Det hjelper meg å prate mer og være mer åpen, mener Points. – Jeg tror det er noe jeg må bli flnkere til, istedenfor å bare rusle ned fairwayen og bry meg om mine egne ting uten å si noe som helst.

Bill Murray spilte greenkeeperen Carl Spackler i golf-filmen Caddyshack, en film Points har sett hundrevis av ganger og også kan omtrent alle replikker fra.

– Jeg tror folk flest som spiller i en turnering blir altfor nervøse. De beste er de som klarer å være løse og ledige og så avslappet som det går an, mente Murray.

Seieren var verdt 1.134.000 dollar – mer enn han tjente i fjor, og bare 200.000 mindre enn hans beste sesong på PGA-touren.

– Det vil trolig ta meg litt tid å få grep om hva jeg har fått til. Å vinne på PGA-touren og på Pebble Beach i tillegg – sammen med Bill Murray – jeg tror ikke jeg kunne ha drømt det bedre.

Hunter Mahan ble nummer to, med Tom Gillis på plassen etter. Steve Marino, som ledet før siste runde, delte fjerdeplassen med Spencer Levin.

Kilde: pgatour.com