Tutta har etablert seg som en av verdens største golfstjerner, og har gjennom stabilt spill i en årrekke festet grepet om andreplassen på verdensrankingen. Det er nummer en på rankingen, Yani Tseng som er målet, men før den tid kan du stemme henne til topps i Folkets Idrettspris.

 

Hennes konkurrenter er Thor Hushovd, Therese Johaug, Marit Bjørgen, Edvald Boasson Hagen, Petter Northug, Tarjei Bøe, Alexander Dale Oen, Magnus Carlsen, Johan Remen Evensen, Cecilia Brækhus og Mohammed Abdellaoue.

 

Skulle hun vinne vil hun ta del i et celebert selskap, blant annet Johan Olav Koss, Bjørn Dæhlie, Vebjørn Rodal, Petter Solberg, Thor Hushovd, Ole Einar Bjørndalen og Aksel Lund Svindal. Ingen golfere har vunnet prisen tidligere. Du kan stemme på henne her

 

Suzann er i disse dager hjemme i Norge for sin velfortjente juleferie, men før hun kan senke skuldrene helt ønsker mediene hennes oppmerksomhet. Torsdag var hun på skitur med TV2.

 

– Hadde det gøy med TV2 i dag på langrenn! Forholdene var ikke de beste, og været var grått og tåkete, men vi hadde det uansett veldig gøy. Jeg må innrømme at teknikken sitter fortsatt inne. Som vi sier i Norge: «vi er født med ski på beina!», skriver hun på sin hjemmeside.

 

Se bildene hun har lagt ut fra dagen under.