Det opplyser golf.se på sin hjemmeside. Nordea Masters har historisk sett trukket et meget sterkt startfelt, og flere av Europas beste spillere har deltatt i turneringen. Ikke like ofte deltar spillere fra den amerikanske PGA-touren, men nå har de hardtslående amerikanerne bestemt seg for å legge turneringen på Bro Hof  i Stockholm inn i sitt kampprogram.

Dette blir det andre året på rad Johnson deltar i turneringen. Også Rickie Fowler deltok i fjorårets Nordea Masters. Han misset cuten, mens Johnson endte på en delt 19. plass, ni slag bak vinneren Richard S. Johnson.

Dustin Johnson ligger som nummer 13. på mennenes offisielle verdensranking. Watson på sin side klatret opp til en tiendeplass forrige uke, etter at han gikk seirende ut av Zurich Classic of New Orleans og dermed tok sin andre seier for sesongen.

– Å ha både Bubba Watson og Dustin Johnson i startfeltet er enhver arrangørs drøm. De er begge utrolig morsomme å følge, så her ligger det an til folkefest, sier turneringsleder Fredrik Hellkvist.