– Synd ikke flere aktører ser verdien i dette

Denne uken går SkiExpo av stabelen på Norges Varemesse. Golfshopen satser på stor stand, til tross for at det ikke er GolfExpo under samme arrangement i år.

Publisert

Fra fredag til søndag er det duket for SkiExpo og BoardExpo i Lillestrøm.

De to siste årene har det vært arrangert GolfExpo på samme dato, men interessen blant golf-aktørene for å stille med stand har vært blandet.

Til tross for at det ikke blir GolfExpo i år, stiller Golfshopen opp for tredje år på rad. I tillegg vil det fortsatt være et område for knøttegolf, der de aller minste kan prøve golf for første gang.

Daglig leder i Golfshopen.no, Petter Rygg ser på messen som en bra arena for å nå ut til «massene» med høstens ryddesalg, og stiller for anledningen med en 400 kvadratmeter stor stand.

– Det er synd ikke flere golfaktør har benyttet seg av muligheten og ser verdien i dette. Proshopper har i disse dager uansett ryddesalg. Det er ventet å dukke opp rundt 15 000 mennesker, og dette er en god mulighet for golf-aktører til å vise seg for ikke-golfere, og ikke minst golfspillere på jakt etter gode tilbud.

– For vår del har de to siste årene på varemessen vært veldig vellykket. Dette er en god anledning til å kline til med store rabatter, og rydde ut det vi har av årets modeller før de nye køllene kommer neste år. Vi solgte unna store mengde utstyr i fjor, og satser på å gjøre det samme i år. Her kan man gjøre noen store kupp, forteller Rygg til Norsk Golf.

Les mer om SkiExpo og BoardExpo her

Powered by Labrador CMS