Team Norway-proffene gjennomførte en intensiv treningsuke i Florida, som blant annet inkluderte «helvetesdag» og en internturnering på 36 hull noen dager senere. 

Det var 40 år gamle Christian Aronsen som gikk seierende ut av helvetesdagen. Han er 10 år eldre enn den nest eldste deltageren, Marianne Skarpnord!

Tutta gir nærspillsleksjon til Tonje Daffinrud og Rachel Raastad. (Foto: Team Norway Golf/Facebook)

Maraton-dagen ble avgjort da en utmattet Aronsen satte den kritiske sisteputten gjennom «tutoren» på stuegulvet sent på kvelden. Da hadde utøverne vært gjennom et 18 timer langt sammenhengende program!

(Følg Team Norway på Facebook!)

Dette er den største samlingen Team Norway har hatt, med kun Eirik Tage Johansen fraværende. I løpet av samlingen dukket også tour-veteranene Peter Hanson og Richard Green opp for å bli med på trening og banespill. Hanson har vært ranket så høyt som nummer 17 i verden, vunnet seks ganger på europatouren og kjempet om seier i The Masters i 2012. Green har på sin side vunnet tre ganger på europatouren. Australieren er for øvrig forlovet med Marianne Skarpnord.

På damesiden var det ikke overraskende Suzann Pettersen som stakk av med seieren i 36 hulls-turneringen. Med -7 sammenlagt (66, 71) vant hun med ni slag – på sin 35-årsdag – over nærmeste utfordrer, Marianne Skarpnord.

På herresiden var Espen Kofstad enda mer overlegen. Han klinket til med -8 (65, 71), hele 11 slag foran Ole Ramsnes.

Med på samlingen var også tidligere landslagstrener for håndballjentene, Marit Breivik, som nå er sommeridrettssjef i Olympiatoppen.

Hun var med for å observere hvordan golfspillerne trener de siste månedene før golf er tilbake på OL-programmet for første gang på over 100 år.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

OL-børsen