49 år gamle Singh, som i løpet av karrieren har hanket inn tre majortitler, noterte en andrerunde på seks under par, noe som gir ham en ledelse på ett slag på Rory McIlroy, Tiger Woods og Ryan Moore før «moving day» lørdag.

Med en fremskyndet starttid for å unngå stormen som var på vei mot Crooked Stick Golf Club i Indiana, startet Singh på det 10. hullet, og gjorde syv birdies i løpet av runden. Mye takket være en brennhet putter.

– Jeg må bare holde det gående. Jeg har spilt bra i to runder i en lang tid nå, men jeg trenger fire dager med godt spill. Før eller senere kommer jeg til å spille bra alle fire dagene, og forhåpentligvis skjer det denne uken, sa Singh etter runden.

Hans forrige seier på PGA-touren kom i 2008.

Verdensener og FedEx Cup-leder Rory McIlroy hadde en blandet dag på jobb, med en eagle, seks birdies og fire bogeys. At han ikke er helt fornøyd med fire under par for dagen, sier sitt om hvor høyt nord-iren har satt listen.

– Det var ikke like bra i dag. Jeg slo ikke ballen så bra, men scoret bra, og gjorde nok der ute til å få en ny god score, og gi meg selv et godt utgangspunkt før helgen.

For Tiger Woods sin del handlet det også om å score. Woods slet store deler av runder med utslag som seilte langt til høyre, og måtte virkelig kjempe for parene sine. Likevel var scorekortet fritt for bogeys da runden var omme. Med to birdies på de siste fire hullene fikk han omsider litt momentum før helgen.

– Det var en kamp i dag. Jeg kjempet hardt for å få en god score i dag, og med tanke på hvordan jeg slo i dag tenkte jeg at det ville være en prestasjon å komme meg på tosifret under par. Men jeg klarte det, pluss enda litt til.

Lee Westwood nærmet seg også toppen av leaderboardet med en runde på syv under par. Det gir ham 11 under par totalt, og delt 5. plass med lederen fra første runde, Bo Van Pelt.

 

 

 

(Kilde: pgatour.com)