Tiger har ikke vært å se på golfbanen siden den dramatiske bilulykken i februar, da han fikk alvorlige skader i høyrebeinet etter å ha kjørt ut av veien i 138 kilometer i timen.

I mai hadde Woods sin første medieopptreden siden ulykken da han ble intervjuet av Golf Digest, hvor han fortalte at han ikke har tenkt på noe comeback: fokuset har bare vært på å kunne gå igjen på egen hånd.

De få gangene Woods har blitt fotografert i offentligheten siden, har han gått på krykker og med en stor beskyttende benskinne.

For noen dager siden dukket det imidlertid opp et bilde av Woods som tyder på at han har gjort store fremskritt i løpet av sommeren.

På bildet står Woods og følger sønnen sin Charlie på driving-rangen i forbindelse med en juniorturnering hjemme i Florida. Der står Tiger og hviler på en kølle, mens krykkene og støtteskinnen har blitt byttet ut med en lettere kompresjonsstøtte på beinet, og Tiger klarer nå å gå på egen hånd.

Forrige turnering Tiger spilte, var i U.S. Open i september i fjor. Siden da har den tidligere verdenseneren falt til 320.-plass på verdensrankingen.