Dove Mountain er kjent for sitt lunefulle vær. Det er ikke første gang turneringen har blitt avbrutt på grunn av snø og hagl. Gårsdagens snøfall var ganske voldsomt og tvang fram full stopp i spillet. 

 

22 av de 32 matchene hadde da startet. Padraig Harrington vs. Graeme McDowell var de siste som kom seg ut. De klarte ikke å bli ferdig med et eneste hull mens andre matcher nærmest er avgjort før de gjenopptar spillet i dag. Vår spanske favoritt Sergio Garcia er 2up med tre hull igjen mot Jaidee. Matt Kuchar er en sterk matchspiller og leder 3up etter 14 mot japanske Fujita. Veldig hyggelig å se danske Torbjørn Olesen lede 3up etter 7 mot Donaldson. Han har hatt en svært god innledning på sesongen og har ingen intensjoner om å hvile på laurbærne.

 

Spillet i dag har også blitt utsatt i 2 timer til 18.30 norsk tid. Arrangøren forventer å få unna 1.runden i dag og begynne på 2.runden. Foreløpig er de sikker på å få avsluttet søndag. Når spillerne etter hver elimineres er det i hvert fall ikke problem å finne ledig tid på banen. Spørsmålet er hvor mye spillerne orker og om det blir urettferdig for noen som må spille mange flere hull enn andre. 

 

Det er ingen tvil om at forholdene uansett blir tøffe. Noen spekulerte i om europeerne ville få en fordel, men de er nok like glad i sol og grønt gress som alle andre. Til og med de britiske spillerne sliter med den lave temperaturen og våt, tung bane. En ting som er klart er at langtslående spillere vil få en fordel. Jason Day er i ferd med å knuse en svært solid matchspiller i Zach Johnson. 

Følg turneringen på Viasat Golf og link til livescore nederst i denne saken.