Dette går frem av en pressemelding fra NGF søndag kveld.

Hvis Golftinget i november er enig med valgkomiteen, vil Andreassen  i så fall overta toppvervet innen norsk golf etter Jon Kåre Brekke, som etter 12 år i forbundsstyret, hvorav de to siste som president, har besluttet å tre tilbake.

Andreassen er for mange kjent fra sin tid i NRK og TV2. Han arbeider nå med forskjellige prosjekter innen media og interaktive løsninger for mobil, nettbrett og pc. Andreassen er medlem av Losby Golfklubb og sitter som styreleder i Losby Golfpark.

 – Golf-Norge står ovenfor store utfordringer i tiden som kommer. For oss var det viktig å finne en person med bred erfaring fra både næringslivet og frivillige organisasjoner. Vi mener Finn har disse egenskapene i tillegg til at han gjennom sitt styreverv i Losby Golfpark har en solid forankring i norsk golf, sier leder av golfforbundets valgkomité Svein Erik Gulbrandsen.

 Golftinget finner sted i Bergen 20. november. I tillegg til Andreassen ønsker valgkomiteen Einar I. Lohne og Vegard Aune til det nye styret. Anne-Lise Løfsgaard, Kåre Harald Hansen, Dag Kirchoff, Britt Kyllingstad og Wenche Pedersen er alle innstilt til gjenvalg.
 

Om Finn H. Andreassen

– 67 år, gift

– Journalist, forfatter, tv-produsent

– Tidligere programdirektør og viseadministrerende i TV2, nyhetssjef i NRK/TV – og produsent for en rekke aktualitets- og debattprogrammer på TV.

– Arbeider nå med forksjellige prosjekter innen media, bl.a. tv-formater og interaktive løsninger for mobil, nettbrett og pc.

– Har bistått Norges Golfforbund med strategien rundt medieavtalen og nye kommunikasjonsløsninger for golfklubbene.

– Styreleder i Losby Golfpark siden 2009.