Det annonserte engelskmannen onsdag.

-Jeg savnet THE PLAYERS Championship da jeg så på TV i fjor. Det kolliderte med mitt program. Det er en fantastisk turnering som jeg alltid har likt å spille. Det føles riktig å forberede meg for en full sesong i USA, nå som det er Ryder Cup-sesong. FedEx Cup så morsomt ut på TV i år, og siden jeg aldri har vært med her har jeg nå lyst til å prøve meg, lyder Westwoods begrunnelse for sitt valg.

Westwood begynner sin 2012-sesong i USA i World Golf Championships-Accenture World Match Play i Arizona i februar. Dette vil bli den første av minst 15 starter på PGA-touren for Westwood neste år.

– Vi er henrykte over å ønske Lee velkommen tilbake som medlem av PGA-touren. Han har vist at han er en av de beste og mest stabile spillerne i verden, og fansen på PGA-touren vil sette pris på å få flere muligheter til å se ham spille, sier visepresident i PGA Tour, Andy Pazder.

Westwood har denne sesongen vært medlem av Europa-touren, men har likevel rukket å få med seg ti turneringer i USA. Det endte med tre topp ti-plasseringer, inkludert en delt tredjeplass i U.S. Open. Av sine 35 seire som profesjonell har to av dem kommet på PGA-touren. Den første i 1998, og den siste i St. Jude Classic for ett og et halvt år siden.

Kilde: pgatour.com