Slik ser Viktors hender ut etter hardtreningen!

Torsdag tar Viktor Hovland endelig fatt på fortsettelsen på PGA Tour-sesongen. Skal vi tro det siste bildet han har lagt ut i sosiale medier, har opptreningen vært intens.

Publisert

Han spiller noen av verdens feteste golfbaner, har blitt multimillionær i en alder av 22 år, og har allerede rukket å bli et av golfverdens mest kjente navn.

Bak den glamorøse fasaden på PGA-touren er det imidlertid beinhard trening som gjelder. Time etter time etter time, hver eneste dag.

Mandag la Viktor Hovland ut et bilde på sin Instagram-konto, der man så resultatet av opptreningen hans etter en nesten tre måneder lang spillestopp på PGA-touren: den trælete venstrehånden ser mer ut som hånden til en tømmerhugger enn en golfspiller:

Som Hovland selv påpeker, kan det likevel ikke måle seg med de ekstreme nevene til Alexander Norén, hvis hender så slik ut etter en treningsøkt et par sesonger tilbake:

Det er likevel mer enn nok til å vekke oppsikt: Golf Digest beskriver hendene til Hovland på denne måten:

«Det ser ut som om han har stukket hendene ned i søppelkverna, skrudd på knappen, og så viser det seg at søppelkverna var fylt med bier av en eller annen grunn».

Det er et knallsterkt felt når Charles Schwab braker løs på torsdag, der navn som Rory McIlroy, Justin Thomas, Brooks Koepka, Jon Rahm og Dustin Johnson stiller til start.

Det skal bli spennende å se hva slags form Hovland er i når det starter opp igjen, men om det ikke skulle gå veien på Fort Worth, vil han få nok av muligheter til å finne formen de neste ukene.

Ifølge Eurosport planlegger nemlig 22-åringen å spille fire turneringer på rad på PGA-touren. Etter Charles Schwab Challenge fra 11. til 14. juni følger RBC Heritage 18. til 21. juni, Travelers Championship 25. til 28. juni og Rocket Mortgage Classic fra 2. til 5. juli.

Deretter vil Hovland ifølge Eurosport fortløpende vurdere hvilke turneringer han spiller.

Mens vi kan glede oss over mye Hovland i aksjon de neste ukene, blir det dessverre mindre å se av Kristoffer Ventura, som sliter med å komme med i nok turneringer etter å ha misset cuten i åtte av de tolv turneringene han har spilt denne sesongen.

Eurosort melder at Ventura dermed vil prioritere nivå 2, Korn Ferry Tour, inntil han får sin neste start i det gode selskap på PGA-touren. Ventura står på startstreken i neste ukes Korn Ferry Challenge på TPC Sawgrass.

Powered by Labrador CMS