Cobra-nyheter //

Tre nye konger fra Cobra

Cobra kommer med tre nye King-jern for den seriøse og engasjerte spilleren.

King CB, MB og Tour skal appellere til den gode spilleren
Publisert Sist oppdatert

Cobra fortsettere satsingen mot den gode spilleren. I tillegg til de allerede eksisterende King Tec og King Tec-X, sper utstyrsgiganten på med tre nye jern King-serien: MB, CB og Tour.

King MB er en bladkølle (muscle back) som først og fremst er egnet for de aller beste. Denne er er laget for å få mest følelse og størst mulighet til å forme ballbanen på alle dine slag. I tospann med King CB (cavity back) skal disse to utgjøre et fullt sett for tourspillere til fem-handicappere. Cobra selv anbefaler et kombisett hvor firer til sekser-jernet er CB-modellen, mens pitching wedge til syver-jern er MB.

Cobra King CB
Cobra King MB


Det tredje, og mest anvendelige, Cobra-nyheten er King Tour. Køllehodet er noe større enn sine søsken og har noe mer demping inne i konstruksjonen. Som følge av dette har Cobra lagt mer vekt i tå- og hæl-partiene som igjen sikrer større tilgivelse når man ikke treffer midt i smørøyet.

Tour-jernet er Rickie Fowler sin «gamer». Tidligere har han nesten utelukkende brukt klassiske bladkøller, men så langt i 2022/23-sesongen har amerikaneren brukt King Tour-jernene. Så langt ser det ut til å hjelpe for han er på 20. plass på strokes gained-statistikken på innspill (dog med kun ti tellende runder). Det er det beste han har vært siden 2017/18-sesongen.

Tour-jernene er egnet for spillere som Fowler til ti-handicappere.

Cobra King Tour


De tre Cobra-nyhetene kommer i norske butikker i løpet av februar. Prisen vil være 11 000 kroner for et helt sett (5-PW). Husk at man kan kombinere CB- og MB-modellene om hverandre i samme sett.

Rickie Fowler har byttet fra rene bladkøller til de nye King Tour-jernene.





Powered by Labrador CMS