Cobra-nyheter //

Tre nye konger fra Cobra

Cobra kommer med tre nye King-jern for den seriøse og engasjerte spilleren.

King CB, MB og Tour skal appellere til den gode spilleren
King CB, MB og Tour skal appellere til den gode spilleren
Publisert Sist oppdatert

Cobra fortsettere satsingen mot den gode spilleren. I tillegg til de allerede eksisterende King Tec og King Tec-X, sper utstyrsgiganten på med tre nye jern King-serien: MB, CB og Tour.

King MB er en bladkølle (muscle back) som først og fremst er egnet for de aller beste. Denne er er laget for å få mest følelse og størst mulighet til å forme ballbanen på alle dine slag. I tospann med King CB (cavity back) skal disse to utgjøre et fullt sett for tourspillere til fem-handicappere. Cobra selv anbefaler et kombisett hvor firer til sekser-jernet er CB-modellen, mens pitching wedge til syver-jern er MB.

Cobra King CB
Cobra King CB
Cobra King MB
Cobra King MB


Det tredje, og mest anvendelige, Cobra-nyheten er King Tour. Køllehodet er noe større enn sine søsken og har noe mer demping inne i konstruksjonen. Som følge av dette har Cobra lagt mer vekt i tå- og hæl-partiene som igjen sikrer større tilgivelse når man ikke treffer midt i smørøyet.

Tour-jernet er Rickie Fowler sin «gamer». Tidligere har han nesten utelukkende brukt klassiske bladkøller, men så langt i 2022/23-sesongen har amerikaneren brukt King Tour-jernene. Så langt ser det ut til å hjelpe for han er på 20. plass på strokes gained-statistikken på innspill (dog med kun ti tellende runder). Det er det beste han har vært siden 2017/18-sesongen.

Tour-jernene er egnet for spillere som Fowler til ti-handicappere.

Cobra King Tour
Cobra King Tour


De tre Cobra-nyhetene kommer i norske butikker i løpet av februar. Prisen vil være 11 000 kroner for et helt sett (5-PW). Husk at man kan kombinere CB- og MB-modellene om hverandre i samme sett.

Rickie Fowler har byttet fra rene bladkøller til de nye King Tour-jernene.
Rickie Fowler har byttet fra rene bladkøller til de nye King Tour-jernene.

Powered by Labrador CMS