Det er en brutal golfbane som møter den skandinaviske golfeliten i Ecco German Masters denne uken. Green Eagle Golf i Winsen måler hele 7173 meter fra bakerste tee, og dermed er det kanskje ikke så rart at langtslående Christian Aronsen fra Miklagard er best av de norske så langt.

Aronsen leverte en runde på det stabile onsdag, og med fire bogeys og tre birdies kom han til slutt inn på én over par for dagen. Foreløpig holder dette til en delt 13. plass, tre slag bak Christofer Blomstrand og Tapio Pulkkanen som leder turneringen på -2.

Pulkkanen er kjent som en longhitter i det europeiske proffmiljøet, så resultatlisten bærer tydelig preg av at Green Eagle-banen er best egnet for de som slår langt.

Etter Christian Aronsen må vi et stykke ned på listen for å finne neste nordmann. Kristian Krogh Johannessen deler 37. plassen etter en runde på fire over, som blant inneholdt en kjedelig dobbelbogey. 

De 45 beste spillerne klarer cutten som går etter runde to, så i skrivende stund er det bare Aronsen og Krogh Johannessen som ligger an til å sikre seg finalespill.

Mathias Lynne Schjølberg og Ole Berge Ramsnes ligger akkurat på feil side av cutstreken etter åpningsrunder på fem over par. 

Sondre Erevik Ronold ligger på 69. plass med +6, Stian Wiik Hansen på 81. plass med +8, mens Martin Lindhjem signerte for +11 på turneringens første dag og ligger på en delt 95. plass.

Leaderboard fra turneringen finner du her, men vi anbefaler også å ta en titt på scorekortet fra Green Eagle. Dette er ikke noe for de som mangler «trøkk» i kula:
 

Scorekort Green Eagle Golf
INGEN SPØK: Med sine 7113 meter fra backtee er Green Eagle en ekstrem test selv for de profesjonelle. (Foto: Skjermdump)