Braadlie spilte seg til kvartfinale takket være seieren to opp mot danske Simon Bukrinsky i lørdagens åttedelsfinale. Braadlie lå en ned da fem hull gjenstod, men snudde matchen da det gjaldt som mest i innspurten.

Tidligere på dagen slo Braadlie finnen Leevi Vellamo en opp i en jevnspilt 16-delsfinale. 

Søndag måtte han dessverre gi tapt for franskmannen Pierre Pineau 2&1. Dermed er alle norske spillere slått ut.

To norske spillere har nådd finalen i det franske U18-mesterskapet tidligere. Den første var Fredrik Kollevold i 2007, som tapte i finalen mot Floris de Vries, mens den andre var Kristoffer Ventura, som vant turneringen i 2011 i duell mot Pierre Tillemont.

Markus Wilhelmsen, Eirik Thomassen, Carl Didrik Fosaas, Thomas Helgø, Mikkel Antonsen og Bård Skogen var også i aksjon denne uken, men ingen av dem tok seg videre til sluttspillet. Braadlie endte på 26. plass i slagspillet med runder på 70 og 72 slag.

Damenes franske U21-mesterskap, Trophées Esmond et Cartier, er også i full gang denne uken.

De norske jentene imponerte i kvalifiseringen, og både Celine Borge, Emilie Øverås og Karoline Lund klarte å ta seg videre til sluttspillet. Nå er dessverre alle slått ut. Karoline Lund klinket til med utklassingsseier 7&5 mot franske Lara Plachetka i den første matchen, men måtte gi tapt 3&1 mot svenske Beatrice Wallin i åttedelsfinalen.

Borge og Øverås tapte sine 16-delsfinalematcher henholdsvis en ned og 2&1.