Han har bare deltatt i én av sesongens fem PGA Tour-turneringer så langt, men ligger likevel oppe på 63.-plass på tourens poengliste FedEx Cup. Denne uken har han mulighet til å fortsette poengfangsten når touren drar til Det fjerne østen og The CJ Cup @ Nine Bridges.

Det er et stjernespekket felt som har reist til Sør-Korea, og blant spillerne på startstreken finner vi tittelforsvarer og verdensener Brooks Koepka, Justin Thomas, Phil Mickelson, Jordan Spieth, Jason Day, Hideki Matsuyama og Tommy Fleetwood.

Ettersom sør-koreansk tid er syv timer foran norsk tid og 13-15 timer foran de vanlige sendetidene fra PGA-touren i USA, blir det noen tidlige morgener for dem som ønsker å følge Hovland på TV.

GOLFTV sine sender er fra klokken 04.00 til 08.00 hver runde, mens Eurosport Norge også sender den siste timen på lineær-TV torsdag og fredag, og de to siste timene lørdag og søndag. Sendingen vil også bli sendt i reprise fra klokken 23.30 samme kveld.

Hovland står for tiden med ni klarte cuter på rad på PGA-touren, og på sine fem siste turneringer er en delt 16.-plass hans dårligste resultat så langt. I tillegg kan han vise til en sterk 11.-plass i europatourens flaggskipturnering BMW PGA Championship på Wentworth for tre uker siden.

Etter ukens turnering reiser Hovland østover til Japan for å spille The ZOZO Championship. Det blir for øvrig starten på 2019/2020-sesongen for Tiger Woods.

Turneringsinfo The CJ Cup @ Nine Bridges