En ny runde på 66 slag gjør at Kristoffer Reitan er med og kjemper om seieren på Europatouren. Avstanden opp til lederen, belgiske Thomas Pieters, er bare tre slag. Det er to slag mindre enn da Reitan stod opp på lørdag.

Eagle-kopi

Etter tretten hull var Reitan helt oppe på delt 3. plass, og bare slaget bak lederen. Da hadde han akkurat gjort eagle for andre dag på rad på hull 12, og birdie på det trettende.

LES OGSÅ: Reitan tapte terreng – fortsatt med i toppen

Frem til da hadde 21-åringen levert feilfri golf, men to bogeyer på de siste fem hullene, gjorde at Reitan falt noen plasser på lista.

Kofstad

Den andre nordmannen som greide uten, Espen Kofstad, som spurte forbi cut-grensa etter fredagens birdie-birdie-avslutning, leverte en runde på det jevne.

Tre birdier, to bogeyer, og resten par var det litt kjedelige scorekortet for 32-åringen fra Oslo.

Espen Kofstad greide cuten etter birdie-birdie-avslutning på fredag. (Foto: Getty Images)

På søndag spiller Reitan sammen med sørafrikanske Erik van Rooyen. Duoen slår ut klokka 12.45, lokal tid. Kofstad spiller sammen med franske Victor Dubuisson, og slår ut klokka 08.31.

De 110 beste

Etter denne uken gjenstår elleve turneringer av den ordinære sesongen.

Her er det de 110 beste på tourens poengliste som fornyer arbeidstillatelsen på touren. Reitan og Kofstad ligger for tiden på henholdsvis 132.- og 154.-plass, men Reitan kan gjøre et tigersprang oppover listen med en topplassering i helgen.

Leaderboard