Dette er hva noen av spillerne sier om Spieth:

(Hentet fra europeantour.com)

 

Henrik Stenson:

– Han er veldig imponerende. Den sterkeste delen av spillet hans er puttingen og chippingen. Han treffer mange fairwayer og greener, men det er puttingen som virkelig stikker seg ut. Han har senket så mange putter de siste par dagene, selv på vanskelige Augusta-putter. Det er derfor han er så langt foran og leverer til forventningene. Han har et gammelt hode på unge skuldre.

 

Tiger Woods:

– Han gjør en fantastisk jobb. Forskjellen på ham og meg i 1997 er at han har separert seg fra feltet før tredjerunden. Jeg tror jeg bare hadde en ledelse på tre slag på det tidspunktet. Det er en stor forskjell. Han har gitt seg selv en stor nok ledelse til resten av flokken.

 

Graeme McDowell:

– Jordan hadde en lignende forestilling i Orlando i fjor under Tigers turnering. På en tøff bane bare akselererte han fra feltet. Det virker som han har et ekstra gir. Dette er noe helt annet, men jeg ville ikke bli overrasket (om han gjorde det igjen).

 

Louis Oosthuizen:

– Det han gjør og måten han spiller på er veldig spesielt. Det kommer til å handle om han i helgen. Brilliant.

 

Sergio Garcia:

– En utrolig oppvisning i golf fra Jordan Spieth!

 

Mark O’Meara:

– Jeg ser mange likhetstrekk mellom han og Tiger. Jordan er en herlig person i tillegg til hva han gjør på golfbanen. Han tok med seg mye erfaring fra fjoråret. Han har hatt en veldig bra start på ret, og var brennhet på vei inn til denne uken, så det overrasker meg ikke. Han er den mest respektfulle, høflige unge mannen. Han har vunnet på alle nivåer. Han var en helsikes juniorspiller, en helsikes collegespiller og har tatt touren med storm.

 

Danny Willett:

– Det mest imponerende med Jordan er at han ikke gjør noe galt. Han gjør ingen feiltrinn, og hvis han gjør det så klarer han likevel å gjøre up and down for å redde par. Han rir på en bølge for tiden og spiller fantastisk golf.

 

Geoff Ogilvy:

– Det er på en måte «business as usual» for ham. Hver eneste uke virker han å være nær toppen av leaderboardet. Det er ikke lett der ute. Det blåser litt, men han er åpenbart klar over hvilket nivå han spiller på for tiden.