Bogey – par – bogey. Slik startet Eirik Tage Johansen runde tre i Swiss Challenge. Dette i sterk kontrast til gårsdagens runde; da han spilte de samme hullene tre under par.

Det er fem slag forskjell på tre hull det.

LES OGSÅ: Tage bykset oppover listene med super 63-runde

Comeback

Heldigvis stoppet han bogey-blødningen allerede på det fjerde hullet. Og etter å ha brukt de neste fire hullene til å komme seg på etter åpningssjokket, var rogalendingen til å kjenne igjen fra dagen før; da han gikk turneringens beste runde, på 63 slag.

Det var ikke mange som avsluttet bedre på «moving day» enn Tages fire slag under par, på de siste ti hullene.

Og da endte det, ironisk nok, med at Tage ikke flyttet seg på resultatlista i det hele tatt. På det som liksom skal være «moving day».

Før siste runde (Tage starter 10:55 lokal tid) er det bare fem slag opp til lederen, sveitserosten Joel Girrbach (-14).

Jarand Arnøy har som mål å bli verdens beste golfspiller. Foto: Facebook/jarandgolf

God Arnøyd

Mens Tage trøblet benyttet Jarand Arnøy muligheten til å være beste nordmann i turneringen; for en stakket stund. Med tre birdier på de første fire hullene, var Arnøy foran både Tage Johansen og Kristian Krogh Johannessen på lista.

– Banen Golf Sempachersee burde passe meg bra. Den er ganske smal fra tee og man blir belønnet veldig om man unngår den dype roughen, skrev Arnøy på sin Facebook-profil før første runde.

Dette er et nivå høyere
en den touren jeg
vanligvis spiller på

Arnøy greide ikke å holde spillet oppe, men avanserte likevel femten plasser på listene, etter å ha gått de fjorten siste hullene på par totalt.

– Dette er et nivå høyere en den touren jeg vanligvis spiller på, men jeg føler fortsatt jeg har gode sjanser til å gjøre det bra her.

Kroghs fall

Kristian Krogh Johannessen fikk det ikke til å stemme. Drammenseren falt 26 plasser på resultatlista etter å ha spilt hele åtte slag dårligere enn i går. Bogeyfesten stoppet ikke før scorekortet viste 74 slag.

Det betyr 42. plass, med atten hull igjen å spille.

Leaderboard Swiss Challenge