Tutta fortsetter å krige

Suzann Pettersen klorer seg fast i kampen om en topp 10-plassering.

Ett hull. En dobbel bogey på hull 18 ødela for Tutta i Wisconsin. De to tapte slagene utgjør forskjellen på 6. og 26. plass etter halvspilt turnering.

Men det er fortsatt jevnt i toppen, og Tuttas andrerunde på 70 slag, gjør at hun likevel ikke er mer enn fire slag bak 3. plassen. Opp til lederen er det ytterligere tre slag.

(saken fortsetter under bildet)

Lyn og torden

Uvær gjorde at spillet ble avbrutt flere ganger i løpet av fredagen. Da spillet ble stoppet på grunn av mørket litt over halv ni, fredag kveld, var det 61 spillere som fortsatt ikke var ferdigspilt.

LES MER: Tutta etter god åpning: – Her burde man tatt med dykkerutstyret

De må dermed opp ekstra tidlig lørdag morgen. Dermed er det heller ikke klart når Tutta slår ut, eller hvem hun spiller med.

Jeg tror det må ha vært min beste runde noen gang på LPGA

Det som derimot er sikkert, er at australske Katherine Kirk kommer til å gå i lederball.

– Jeg tror det må ha vært min beste runde noen gang på LPGA. Jeg vet at jeg har hatt åtte, men jeg tror ikke jeg har hatt ni, så, ja, jeg er veldig fornøyd! sier Kirk til LPGA.com etter runden. Hun snakker om birdier pluss eagler.

Putte-konkurranse

Etter en heftig 63-runde leder hun med tre slag ned til andreplasserte Jaye Marie Green (USA).

– Du vet du er i dytten når du slår en liten firer-hybrid fire fot fra flagget. (…) Greenene er mykere enn vanlig, så vi kan sikte rett på koppen. Det blir litt putte-konkurranse når de er så myke.