Stavanger-gutta startet finaledagen hele 14 slag bak Oslo, og var avhengig av en sterk avslutning for å blande seg inn i seierskampen.

Siddisene leverte varene så det holdt på Drammen Golfklubb torsdag, og med en totalscore på -6 ble det til slutt en komfortabel seiersmargin på syv slag.

Ole Jørgen Friestad, Ruben Pettersen, Tomas Helgø, Petter S. Møller og Kristian Leik Woie kan dermed kalle seg norgesmestere etter tre dager med strålende spill.

Mens Oslo-gutta sikkert var skuffet over at seieren glapp, kan de fremdeles være stolte over sølv i årets Lag-NM. Med én over par totalt havnet Oslo ni slag foran Vestfold, som sikret bronsemedaljen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)
 

Losby2
HOPPENDE GLADE: Losby-jentene var naturligvis svært fornøyde med å sikre gullet i årets Lag-NM for juniorer. (Foto: Losby Golfklubb)

I jenteklassen ble det i realiteten aldri spennende. Losby Golfklubb tok kontrollen fra start og så seg aldri bakover, og da scorene ble summert opp torsdag ettermiddag var Losby-jentene hele 16 slag foran Bærum på andreplass.

Drøbak og Vestfold endte til slutt likt på 13 over par, men grunnet bedre sisterunde var det Vestfold som fikk med seg bronsemedaljen hjem.

LEADERBOARD GUTTER

LEADERBOARD JENTER