Turneringen er nemlig den nest siste turneringen på årets Challenge Tour, og det er her det bestemmes hvem som ender topp-45 på Challenge Tours pengeliste og kvalifiserer seg til neste ukes finale i Oman – og dermed også automatisk en plass i finalesteget av europatourkvalifiseringen.

Før denne ukens turnering i De forente arabiske emirater ligger Arnøy på 41.-plass på pengelisten, og han står dermed i fare for å bli passert på pengelisten. 

Onsdag 20-åringen med en runde på par, der hull 1-7 var av det fargerike slaget: her ble oppskriften tre birdies, en bogey og en dobbelbogey. Derfra og inn avsluttet han med elleve par på rad.

Det holder til delt 53.-plass, akkurat innenfor den foreløpige cutstreken. Nederlenderen Jurrian van der Vaart leder turneringen etter en kanonrunde på åtte under par.

Arnøy startet sesongen på Nordic League, men har allerede sikret Challenge Tour-kortet for neste sesong etter to andreplasser på rad for noen uker siden. De siste ukene har spillet gått litt tregere, men han har likevel fortsatt klart rutene. Han står med en 53.-plass og 60.-plass på sine to siste turneringer.

Leaderboard