Etter å ha spilt en veldig god runde på Spyglass Hill uten å få spesielt godt betalt, håpte vi på noe magisk fra Hovland på Monterey Peninsula. Det fikk vi.

«Guess we´re going to the 19th hole boys»

Eurosports Espen Blaker filmet utslaget på det 171 meter lange 14. hullet. Etter å ha sett ballen gå over bunkeren kort venstre, begynte gruppa å gå, og kameraet ble slått av, i håp om at Hovland hadde en god birdie-sjanse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First Hole In One on the PGA Tour! #SecondTimeGettingLucky film: @espenbl

Et innlegg delt av Viktor Hovland (@viktor_hovland) Feb. 7, 2020 kl. 9:03 PST

 

– Jeg skjønte det ikke helt selv. Jeg var litt mellom køller, og gikk for en litt lenger kølle for å slå en høy draw opp mot vinden. Jeg følte at jeg over-drawet den littegrann, og tenkte at den gikk litt venstre. Men så tok vinden den på slutten, i tillegg til at den må ha fått en grei sprett. Publikum sa at den hadde stoppet i to-tre sekunder over greenen, og plutselig begynte den å rulle. Publikum begynte å skrike littegrann, også stoppet den på hullkanten før den datt oppi. Så da gikk det litt berserk, men det var dritkult.

Resten av runden bød på veldig mye godt spill, og litt trøbbel rundt green. Hovland var strålende fra tee, og som oftest med jernslagene, men hadde igjen litt for mange slag med putteren. 

Se intervju med Hovland etter runden her.

Hovland skal ut på Pebble Beach lørdag, hvor han i 2018 som kjent herjet med alt og alle i US Amateur i 2018, og slo Jack Nicklaus sin rekord for beste amatør i US Open i 2019. Viktor ligger på en delt 24. plass for øyeblikket, og med en knallrunde på favorittbanen kan han virkelig melde seg på i toppen. Det er foreløpig ni slag opp til ledende Nick Taylor på -14.

LEADERBOARD

Kristoffer Ventura må gå en kanonrunde lørdag for å ikke misse sin sjette cut på rad. Han spilte Spyglass Hill fredag, og gikk en birde-fri runde fire over par, og ligger +3 totalt. Det plasserer han på en delt 123. plass. Kristoffer spiller Monterey Peninsula i kveld.

Tredje dag av Pebble Beach Pro-Am ser du fra 16:00 (feature groups) på Golf TV, og 19:00 på Eurosport Norge.