AeroBurner jernsett

Laget for å være tilgivende, og matche de andre køllene i serien på lengde. Hodet har offset og tykkere topplinje for å gi spilleren selvtillit ved adressering. Den mørkegrå fargen kjenner vi igjen fra Burner 2.0, fremdeles deres beste jern i denne kategorien.

Det følger ikke med informasjon om spesifikasjoner i pressemeldingen. Vi sjekket TaylorMades nettside, og fant ut at loft på sekserjern er 25.5 grader, PW 43 grader. Dette er en grad lavere enn selv de mest aggressive køllene på dagens marked. 

Hva betyr det for deg? Ikke noe annet enn at du ikke må sammenligne kølle for kølle med samme loft hvis du skal se om du slår disse lengre enn dine gamle. Sterk loft er i seg selv ikke et problem. Å vite hvor langt du slår hver kølle er viktigst uansett hvilket tall som står på sålen. Men allikevel – vi anbefaler å kjøpe settet med gap wedge som er 49 grader.

Veiledende pris for fullt sett med åtte køller er 5395,- med stålskaft og 6395,- med grafitt. Kommer for salg 27.mars.

TaylorMade AeroBurner jernsett

Midt mellom driver og fairwaywood – Mini Driver

AeroBurner Mini Driver er oppfølgeren til SLDR Mini. Vi har veldig sansen for konseptet, og ser fram til denne køllen.

Hodestørrelsen er 253cc, skaftlengden 43.5 tommer. Målgruppen er dem som foretrekker treerwood fra tee. Med tyngdepunkt lavt nede og langt framme er den trolig mindre tilgivende enn en vanlig fairwaywood. Dette betyr ballbane som ligner mer på driver. TP versjonen er flatere lie og mer åpent hode.

Standardmodellen kommer i 12, 14 og 16 grader. Veiledende pris er 2395,-. TP versjonen får du i 12 og 14 grader, med veiledende pris 3195,-. Et Matrix Ozik White Tie 70X4 skaft i TP forklarer prisforskjellen. Du finner AeroBurner Mini i butikker fra 27.mars.

TaylorMade AeroBurner Mini Driver

Ball med store løfter

Siste nyhet er AeroBurner Pro golfball. Denne lover det vanlige – mykere følelse, mer spinn når du trenger det, mindre spinn når du trenger det, lengde og ballhastighet. Alt på tournivå.

De tørre fakta er at AeroBurner Pro er en trelags ball som med veiledende pris på 255,- plasserer seg på et interessant nivå. Det er mye gode baller nå, og TaylorMade har to fine modeller i Project (a) og AeroBurner Pro.

TaylorMade AeroBurner Pro ball