Nåværende Big Bertha har tross høy pris funnet veien til en god del norske bager. Vi har stor tillit til Callaway, og liker deres superhjelpende køller som Razr XF og Fusion. 

Nye Big Bertha OS har fullt fokus på at ballen skal høyt opp og fly så langt som mulig. For å oppnå dette bruker Callaway noe de kaller Exo-Cage. Dette er et skjelett køllens ytterlag bygges rundt. Da får du slagflate med mye sprett og derfor høy ballhastighet som igjen fører til mer lengde. Du får også lavt tyngdepunkt langt bak, siden Callaway kan leke mye med plasseringen når det er så mye rom i hodet.

Big Bertha OS hybrid bygger på samme prinsipp som jernsettet. Det skal være enkelt, høyt og langt. Hybriden kommer i #3 (19 grader), #4 (22), #5 (25), #6 (28) og #7 (31). At den går helt til #7 sier mye om målgruppen – spillere som ikke liker jern spesielt godt. Også damene får #3 til #7 i hybrid. 

Veiledende pris er 2799,-.

Callaway BBOS hybrid

Jernsettet kommer i 4-PW, AW og SW. Alle køller til både herre og dame. Veiledende pris er 8995,- med stålskaft og 10995,- med grafitt. Høy pris er den nye hverdagen. Dette er ganske standard i forhold til det vi får se i tiden som kommer. Det blir derfor stadig viktigere at du tar deg tid til å prøve skikkelig før du kjøper. Gjerne med kvalifisert hjelp, noe du sikkert får når Callaway kommer på demodag på golfsentre og klubber.

Både hybrid og jern kommer for salg 30.september.

Callaway BBOS jern