Chrisco Golf AS, som ble fisjonert ut fra Chrisco Sport AS i vår, har parallelt forhandlet med TWT Sport og Innesvingen om sammenslåing av selskapene. Løsningen blir at all handelsvirksomhet i TWT Sport og Innesvingen Golf blir samlet i Chrisco Golf AS.

– Vi har samlet en lang rekke gode agenturer og en bred allsidig kompetanse rundt oss. Vi har dermed bygget et sterkt selskap for fremtiden. Med en forventet omsetning på nær 25 millioner kroner i et marked som har vært i nedgang de siste årene, har vi styrket vår posisjon betydelig, sier Ole Chr. Selbekk, leder for det nye selskapet i en pressemelding.

Chrisco ble startet opp i 1979, og er det firmaet som har solgt golfutstyr lengst i Norge. De er opphavet til merket «Olyo», og har blant annet agentur på merker som Bridgestone Golf, Bushnell, Ecco, Powakaddy, Sun Mountain, Polo Golf Ralph Lauren og Range Servant.

TWT Sport AS har merkene Srixon og Cleveland Golf som sine viktigste agenturer. Innesvingen Golf AS har på sin side installert og drevet treningssentre for golf med utgangspunkt i FullSwing-simulatorer i mer enn 20 år. De samarbeider også med Unisport på leveranse og installasjon av kunstgress til det norske golfmarkedet.

– Nedgangen i det norske golfmarkedet har gjort at vi har lett etter konsolideringsmuligheter i lang tid. Chrisco og TWT har vært konkurrenter i markedet i alle år. Nå forener vi krefter og blir Norges største golfdistributør. Det gir stor fremtidsro og vi gleder oss til å ta fatt, sier Jon Anders Wahlund i pressemeldingen. Han har ledet TWT Sports AS siden 1999.