De siste årene har Puma introdusert sin nye DISC-teknologi i sine treningssko. Nå kommer denne teknologien også i Pumas golfsko.

DISC-teknologien ligner på BOA-teknologien som har blitt mer og mer vanlig i dagens golfsko. Konseptet er at istedenfor å knyte tradisjonelle lisser, har man en skruknott som strammer skoene. Og i år ser det ut til at Puma har gått “all-in” med denne løsningen. Ingen av de fem nye alternativene kommer med tradisjonelle lisser.

Titantour Ignite Disc og Titantour Ignite Premium Disc

Den tradisjonelle herreskoen med spikes kommer i to varianter: Titantour Ignite og Titantour Ignite Premium. Begge kommer med DISC-teknologi.

Begge variantene kommer innebygd med en spesiell type skum, IGNITE. Skummet skal være med på å gi foten bedre støtte under svingen, og gjøre det lettere å frigjøre energi når du slår. Dette for større komfort. I tillegg kommer den nye skoen med en ny yttersåle, som skal støtte, spesielt rundt midtsålen, for større fleksibilitet.

Veiledende pris på Titantour Ignite Disc er 1899,-

Veiledende pris på Titantour Ignite Premium Disc er ikke kjent for øyeblikket.

 

Ignite Spikeless Sport Disc

Denne golfskoen uten spikes ble introdusert i fjor, og ble kjapt tatt i bruk av Bryson DeChambeau. Han uttalte at denne skoen var den mest komfortable skoen han noen gang hadde brukt. Og Puma sier at han vil fortsette å bruke den i 2017.

I år har Puma sluppet den samme skoen, med den lisseløse DISC-teknologien.

Puma er kjent for å være fargerike, bare se på Rickie Fowler. Og Ignite-familien er intet unntak. Årets sko kommer i mange forskjellige farger, og det er ingen fare for å ikke bli lagt merke til med noen av disse variantene.

Veiledende pris på Ignite Spikeless Sport Disc er 1299,-

 

Puma Blaze Disc og Grip Sport JR. Disc

Blaze Disc er årets Puma-sko for damer, mens for de yngre golferne der ute fins Grip Sport JR Disc. Begge skoene kommer med DISc-teknologi for økt stabilitet og komfort.

Puma viser også med disse skoene at de ikke bare ønsker en behagelig og god golfsko, men at de også tenker på mote. Mens du i begge varianter kan få en ganske vanlig fargevariant, er det også mulighet for å få en mer fargerik sko hvis det er ønskelig.

Veiledende pris på Puma Blaze Disc er 1199,-

Veiledende pris på Puma Grip Sport JR. Disc er 799,-

De nye skoene fra Puma vil være tilgjengelige i butikk fra 1.februar 2017.