Titleist Vokey SM har alt man ønsker i en wedge. I tillegg har den stolte tradisjoner, med mesteren Bob Vokey i kulissene. Golfere har stolt på Vokey i årevis, og det endrer seg ikke med SM6.

Progressivt tyngdepunkt

Dette er stort. Større enn dere egentlig aner. Plasseringen av tyngdepunkt er variert gjennom hele serien, for å gi best effekt i forhold til bruksområdet.

– Wedgene med lav loft (46-52 grader) har lavt tyngdepunkt for å gi god ballhastighet. Dette gir en fin og naturlig overgang fra jernkøllene. Topplinjen er tynnere.

– Mid loft (54-56 grader) har som navnet antyder sentralt plassert tyngdepunkt. Da får du økt følelse og lengdekontroll.

– Høy loft (58-62 grader) er kjennetegnet av at typisk treffpunkt ligger høyere. Derfor er også tyngdepunktet og mer av vekten plassert høyere.

Dette er en glimrende nyhet for oss golfere. Konseptet er ikke nytt. Vi har sett det i blant annet SCOR wedger tidligere. Allikevel gleder vi oss veldig til det nå kommer hos Titleist Vokey. Nå blir det svært mye lettere tilgjengelig enn det var hos andre produsenter.

Grinds

L, M, S, F og K er tilgjengelige grinds. Ikke forvent at butikken skal ha alle på lager. Grinds fungerer. De oppfører seg virkelig annerledes. Skal du gjøre det optimalt, kan det være verd å sjekke om custom fitting med wedger er tilgjengelig.

Riller

Også rillene har fått spesialbehandling. I 46-54 grader er de smale og dype. I 56-62 grader er de bredere og grunnere. 

Vokey SM6 er tilgjengelig i Tour Chrome, Jet Black (rå finish) og Steel Gray. Veiledende pris er 1495,- og salgsstart er 11.mars.