82-runde ødela for Bertheussen

Elias Bertheussen misset sin første cut på Asian Tour etter en nedslående 82-runde fredag.

Publisert

Trønderen var bare halvveis fornøyd med sin åpningsrunde på 72 slag torsadg, men skulle nok gladelig tatt imot en lignende score på fredagens runde.

Med hele 82 slag (+10) på scorekortet raste han ned leaderboardet fra 52. til 120. plass. Runden er hans soleklart dårligste denne sesongen, og inkluderte tre dobbelbogeys, en trippelbogey, tre bogeys og to birdies.

En av forhåndsfavorittene, Thingchai Jaidee fra Thailand leder turneringen på ti under par, to slag foran Scott Barr fra Australia. Ernie Els deler fjerdeplassen sammen med fire andre spillere, fire slag bak Jaidee.

Runde 1

Elias Bertheussen ligger på 52. plass etter første runde av hans største turnering på Asian Tour så langt, CIMB Niaga Indonesian Masters.

Etter noen ukers turneringsfri er Elias Bertheussen i aksjon igjen på Asian Tour. Denne uken har turen gått til Indonesia, og Royale Jakarta Golf Club. Der skal Bertheussen bryne seg mot spillere som Thongchai Jaidee, Simon Dyson og fjorårets The Open-vinner Ernie Els. Sistnevnte har han også har fått garderobeplass ved siden av på klubbhuset.

Bertheussen er nå ferdig med første runde, hvor han til slutt kom inn på 72 slag (E) for dagen. Med fire birdies, to bogeys og en dobbel på scorekortet deler han 52. plassen sammen med 20 andre spillere. Det var han ikke spesielt fornøyd med.

– Blir dessverre litt småpent i dag også. Mister en ball fra tee, bortsett fra det slår jeg veldig mye bra uten at jeg klarer å omsette helt. Får ikke i noe med lengde på, og det resulterer i at det blir en litt frustrerende dag i stedet for en bra en, skriver Bertheussen.

Bertheussen har hatt en god start på sin tilværelse som Asian Tour-spiller. Han har klart cuten i fire av fire turneringer, og ligger med sine 9 500 innspilte dollar på 83. plass på pengelisten før denne uken.

Det er delt ledelse på Jakarta, med sør-koreaneren Hwang Inn-choon og Scott Hend fra Australia begge seks under par. Bernd Wiesberger fra Østerrike ligger alene på tredjeplass på fem under par, mens forhåndsfavoritt Ernie Els deler fjerdeplassen med seks andre spillere på fire under.

 
Powered by Labrador CMS