NASJONALT KOMPETANSESENTER//

– Blir viktig for yngre generasjoner

Proffspiller Madelene Stavnar ser positiver av etableringen og trekker frem viktigheten for fremtidige generasjoner.

Madelene Stavnar
Madelene Stavnar mener et senter som NGF vil bygge kan bli viktig for yngre utøvere.
Publisert Sist oppdatert

Kortere avstander mellom NGFs toppidrettsavdeling, trenere og spillere er en av hovedtankene bak den ønskede etableringen av et nasjonalt kompetansesenter.

En person som faller inn under den målgruppen er Europatour-spiller og Team Norway-utøver Madelene Stavnar (Vestfold GK).

Hun er i utgangspunktet positiv til ideen om innendørsanlegget på Lørenskog.

– Førsteinntrykket mitt er at dette er veldig bra for spillere som bor i nærmiljøet, særlig med tanke på nærspillsområde som skal bygges, sier hun til Norsk Golf.

Hun påpeker at det har kommet flere simulatorsentre i Norge de siste årene, men få av dem har gode områder å trene nærspill og putting. Det er mangelvare i norsk innegolf.

– Personlig kommer jeg nok ikke bruke senteret utenom samlinger og fellestreninger ettersom jeg får dekket mitt behov i mitt nærområdet, men jeg er overbevist om at det kommer til å være viktig for yngre generasjoner, understreker Stavnar.

I fremtiden ønsker hun seg også et samlingspunkt for flere profesjonelle idrettsutøvere fra andre idretter, en slags mini-versjon av Olympiatoppen.

Samtidig påpeker Stavnar at det er snakk om mye midler som skal brukes for noe som kommer til å påvirke klubbene i nærmiljøet mest.

– Dette gavner nok de klubbene i nærheten mest, ikke hele landet, mener hun.

Powered by Labrador CMS