Mange av oss lager oss hvert år nyttårsforsetter. Enten å komme i bedre form, spise mer salat, være bedre mennesker eller spille mer golf.

Nyttårsforsettene har ofte funksjonen å sparke i gang det nye året; vi blir motivert og får energi til å gå «all in» allerede fra første dag. For noen få holder nyttårsforsettet hele året, mens for oss andre er det stort sett et kort blaff.

Min forrige blogg handlet om å være stolt av å spille golf, om å skape en bevissthet rundt hvorfor vi spiller golf og om det og ha fokus på å beholde golfspillerne og skape større glede rundt det å spille golf. Jeg fikk mange tilbakemeldinger fra mennesker som syns tankene om stolthet er bra, men som syns det er vanskelig å sette fingeren på hva vi faktisk kan gjøre for å skape stolthet i oss selv og i golfmiljøet rundt oss. Stolthet er på en måte abstrakt, men verktøyene for å bli stolte er ganske håndfaste.!

Vi kunne hatt som nyttårsforsett at vi skulle få 2 personer hver til å prøve golf i løpet av 2014. Hadde 10 000 av oss golfspillere fått til det ville 2014 sett en golfboom igjen. Kjempebra!

Men – la oss heller ha fokus på de som allerede spiller golf. Hva med å ha som nyttårsforsett at vi hver av oss skal bidra til at 2 bekjente skal fortsette med golfen og oppleve større glede med golfen. Er vi 10 000 som klarer det er vi i gang med noe viktig; vi bygger en god base av golfspillere med glød og stolthet og noen fantastiske ambassadører i arbeidet med å gjøre golf kjent og folkelig.!
Ikke vent til golfsesongen – gjør det nå. Planlegg en golfreise sammen, se golf på TV sammen, lag en slagplan for hvordan dere skal spille flest mulig norske golfbaner sammen, dra ut for å se spillerne fra Team Norway sammen, diskuter hvilken bane i Norge som er best. Tenk golf og tenk på hvorfor du gang på gang tar frem golfbaggen fra skapet. Vær stolt og bidra til å skape en hard kjerne av stolte golfspillere golf-Norge kan vokse sammen med! Lykke til!!

Stolt golfhilsen!

Erik Ø.