The Golf Club of Dallas er åstedet, og selv om jeg ikke har spilt turnering på denne banen tidligere, er jeg ganske kjent med spillestilen som kreves her omkring. I skrivende stund har jeg allerede fått unnagjort én innspillsrunde, og det blir tid til ytterligere to treningsrunder før det hele starter onsdag morgen.

Layouten her er av det tradisjonelle slaget, og sammenlignet med andre baner jeg har spilt her borte, synes jeg ikke den er spesielt vanskelig. Hindringene står for det meste av tett trevekst som kan forårsake noen bogeys om man kommer litt skjevt ut fra tee, men utover dette er det ikke så mye å bekymre seg for. Med såpass mye på spill som det er her kan man imidlertid ikke ta noe for gitt, så jeg kommer til å lage en klar spilleplan med fokus på det trygge

Den siste tiden har naturligvis gått med til mye trening, og jeg føler at jeg er så godt forberedt som jeg kan få blitt. Jeg skulle gjerne slått ballen litt bedre enn jeg gjør akkurat nå, men den følelsen har jeg i grunn alltid. Av erfaring vet jeg at følelsen på trening ofte kan gi et falskt inntrykk, og at det beste spillet gjerne dukker opp sammen med adrenalinet når man står klar til å dundre løs på første tee.

Dette blir utvilsomt en ny erfaring for meg, og det sier seg vel egentlig selv at jeg er spent. Jeg prøver imidlertid å se på dette som en vanlig turnering, hvor målet er å skyte den laveste mulige scoren hver runde. Som alltid vil jeg gjøre så godt jeg kan, så får vi simpelthen se hva det holder til når slagene skal telles opp på fredag! 

En setting som denne er det jeg alltid har trent for, og selv om det oppleves som litt skummelt, stiller jeg til start med en ambisiøs innstilling. Om det går som jeg ønsker er det selvfølgelig veldig bra, men om jeg mot formodning skulle gå på trynet så skal jeg nok overleve det også. Jeg tror uansett det viktigste er å sette hele settingen til side, og fokusere på å spille golf som man pleier. Det skal uansett bli utrolig gøy å få prøvd seg, og sett i perspektiv synes jeg det er helt fantastisk å få denne muligheten i det hele tatt.

Hvor ofte det oppdateres, og om det i hele tatt vil være noen form for livescore, vet jeg i grunn ikke. Men resultater etter ferdigspilte runder vil helt sikkert bli å finne her:  https://pgatq.bluegolf.com/bluegolf/pgatq12/event/pgatq126/index.htm

I tillegg vil det komme oppdateringer både på min Twitter-profil, og min hjemmeside, www.joakimmikkelsen.com

For de som er nysgjerrige på hvordan dette går, finnes det med andre ord flere muligheter til å følge med. Jeg gleder meg i alle fall til å se hva dette handler om! Nå skal jeg spare så mye energi som mulig, så jeg er klar til dyst når showet starter. 

Da gjenstår det bare å ønske alle en trivelig uke! Samme hva som måtte skje, kan man regne med at jeg er tilbake her på norskgolf.no neste mandag . . .