Til tross for at jeg ikke spilte min beste golf i Danmark forrige uke, så føler jeg imidlertid at jeg gjør mye bra, og etter en god treningsøkt i dag og ytterligere treningstimer i morgen, håper jeg at ting er på plass igjen.

Turneringen spilles forøvrig over fire dager, fra Tirsdag til Fredag, og uten at jeg er helt sikker på hvor mange som avanserer til neste steg, så tipper jeg at det muligens er rundt 15 spillere.

Banen som heter Erbreichsdorf Golf Club likner egentlig litt en typisk gammel country club, som er relativt kort og med myke greener. Selv om banen er kort så skal man sørge for å plassere ballen i de riktige stedene fra tee. Og nettopp derfor har jeg brukt mye av tiden på treningsrundene til å legge opp en solid spilleplan, som forhåpenlig vis gir meg best mulig forutsetninger for å lykkes.

Hvordan scorene kommer til å bli avhenger nok litt av hvordan været er, og spesielt hvordan vinden oppfører seg,  men uansett hva så er det vel bare å kline til!!

Mens jeg har vært opptatt med å forberede meg til Q-School her nede, har det tilsynelatende blitt gjennomført en ordentlig vellykket folkefest på Bogstad denne helgen.

Jeg snakker selvfølgelig om Suzann Pettersens egen veldedighetsturnering «Suzann Pro Challenge,» hvor hovedpersonen selv sammen med flere av verdens beste kvinnelige golfere, spilte en underholdene oppvisnings match til støtte for organisasjonen «Right To Play».

Med pent vær, god golf, og fine omgivelser, regner jeg med at de nærmere 5000 oppmøtte virkelig hadde det som plommen i egget, og at samtlige kunne glede seg over den fantastiske idretten golf faktisk er.

At Suzann Pettersen tar seg tid til bli med å planlegge og gjennomføre denne årlige turneringen hjemme på Bogstad, viser at denne kvinnen som jeg åpenbart mener er Norges beste idrettsutøver, bryr seg om mer enn å bare vinne golfturneringer.

Samtidig som hun gir tusenvis av barn fra krigsrammede områder mulighet til å delta i sport og aktiviteter, og dermed gir de bedre forutsetninger for å takle deres daglige utfordringer som jeg ikke engang kan forestille meg. Så bidrar hun også til at nordmenn sakte men sikkert får av seg de duggete ski-brillene sine gjennom sommermånedene, og åpner øynene opp for den store gleden golf som idrett bringer!

Til tross for at jeg gjerne skulle skrevet mye mer rundt disse temaene, så må nok det dessverre la seg vente på til et senere innlegg.

Nå begynner nemlig gatemusikerne her i Baden, Østerrike, å pakke sammen diverse banjoer, keyboard, høytallere og gamle Rolling Stones instumental plater, noe som markerer at kvelden er forbi.

Men vi snakkes vel igjen senere!

Anders