Jeg endte til slutt på -8 etter turneringens tre runder, noe som holdt til en delt 7.plass på den vindutsatte Brundtlandbanen.

Etter en litt små-nervøs sesongstart i Italia uken før, var det deilig å kjenne at jeg klarte å slippe meg litt mer løs denne uken, noe som også gjorde utslag i form av birdies på scorekortet.

Vel vitende om at golfen kan svinge veldig fra uke til uke, så er egentlig det viktigste for meg at jeg hele tiden ser progresjon i arbeidet mitt, og at jeg finner meg selv i en konstant positiv utvikling.

Det er naturligvis deilig å få en bekreftelse på at man er på riktig vei gjennom gode scorer og bra plasseringer, men nøkkelen tror jeg ligger i å tenke stort og fortsette å jobbe på like hardt helt uavhengig av foregående resultat.

For å fortsette å fremme personlig utvikling tror jeg det er helt essensielt å være villig til å lete etter egne styrker og svakheter, slik at man hele tiden er klar over hvilket store forbedringspotensial man har, uansett hvilket nivå man måtte befinne seg på pr. dags dato.

Personlig begynner jeg å bli veldig klar over de områdene jeg trenger å utvikle for å bli den idrettsutøveren jeg ønsker, og om jeg nå benytter hver eneste dag til å komme nærmere og nærmere målet mitt, så ser jeg egentlig ingen begrensninger.

Når det er sagt, så mener jeg absolutt ikke at jeg nødvendigvis har bedre forutsetninger enn noen andre for å lykkes. Jeg velger bare å tro at mennesket har en eventyrlig evne til å utvikle utrolige ferdigheter, så lenge de har den nødvendige motivasjonen og viljen til å legge ned alle de arbeidstimene som kreves.

Tar man en nærmere titt på mennesker som kan omtales som «enere» i sin gren eller yrke, enten det er snakk om Tiger Woods, Leonardo DaVinci, Warren Buffett eller Shaolin munkene i Kina, så er de alle veldig forskjellige og med helt ulike bakgrunner og forutsetninger.

Den eneste klare fellesnevneren de har sånn som jeg ser det, er at de alle har lagt ned ekstreme mengder med målbevisst arbeid, og gjennom det blitt eksperter til fingerspissene på sitt område.

Gjennom tiår med prøving og feiling har disse menneskene utviklet ferdigheter som gjør andre folk stumme av beundring.

De har altså tatt seg fra å være like «dårlige» som alle andre til å bli noe helt unikt, kun gjennom beinhard målrettet trening!

Det er kult å tenke på.

Og det er grunn nok for meg til å tro at vi norske golfspillere også kan bli «enere»!

Så bare stå på – alle juniorer, collegespillere, amatører og profesjonelle.

Nå kjører vi!

Anders