Hole in ones//

Disse to fikk til noe som «aldri» skjer

To Wang-juniorer fikk fredag til noe som kun skjer én av 17 millioner ganger. Hole in one på samme hull i samme gruppe.

Mikkel Bergum-Johansen (t.v.) og Leo Aaraas fikk hole-in-one på samme hull på samme runde.
Publisert

Wang Toppidretts golflinje er i disse dager på treningsamling på Desert Springs Resort i Spania. Fredag spilte de en vennskapelig turnering om heder og ære.

Mikkel Bergum-Johansen (Drøbak GK) og Leo Hirukawa Aaraas (Oslo GK) spilte i samme gruppe, og da de to kom til en langt par 3-hull vurderte de begge hvordan de skulle løse utfordringen. 210 meter på en bane hvor det spilles Q-school til DP World Tour er ingen lett oppgave.

Bergum-Johansen dro frem toer-jernet først og sendte av gårde et godt slag som gikk i hullets retning. Flagget var såpass langt unna at det ikke var mulig å avgjøre om den gikk oppi eller ikke. Aaraas forsøkte å kopiere Drøbak-spilleren etter beste evne, og også den så god ut fra avstand.

Etter utslagene gikk gruppen opp mot hullet, men ved første øyekast så det ut til at det manglet to baller på green.

– Vi begynte å spekulere i om slagene våre gikk lang av green, sier Begrum-Johansen, og legger til:

– Men nedslagsmerkene våre var veldig dype og nærme flagget så da sjekket jeg kjapt oppi koppen. Der lå det faktisk to baller. Da tok vi helt det av, forteller han.

Sannsynligheten for å gjøre det de fikk til er svært liten. Ifølge amerikanske National Hole-in-one Registry skjer det bare én av 17 millioner ganger at to stykker i samme gruppe får HIO på samme hull.

– Dette var utrolig kult, forteller Leo Hirukawa Aaraas.

For Wang-duoen er det ikke første gang de klarer å senke utslaget på et par-3 hull, men det er første gang de har gjort samtidig som en annen.

Husker du denne?

Powered by Labrador CMS