LADIES EUROPEAN TOUR//

God avslutning for Maiken i Marokko

Maiken Bing Paulsen spilte seg opp i årets andre turnering på Ladies European Tour.

Maiken Bing Paulsen
Maiken Bing Paulsen ble beste norske spiller i Marokko denne uka.
Publisert Sist oppdatert

Europatouren for kvinner er blitt en global affære.

Forrige uke startet LET-sirkuset i Kenya, hvor Marianne Skarpnord endte på 9. plass og fikk med seg drøyt 6000 euro fra Kilifi County. Denne uka var det Maiken Bing Paulsen som gjorde det best av de norske da touren hadde forflyttet seg til Marokko.

Hun startet finaledagen på 53. plass etter runder på 76 og 77 slag. Men spilte seg kraftig oppover på listene med en god 71-runde lørdag. Dermed endte hun på 36. plass med +5 totalt, som gir henne en ukelønn på 3195 euro.

Svensk seier igjen

Helt i toppen av ledertavlen var «som vanlig» Maja Stark og Linn Grant. De to svenske jentene har over lengre tid utpekt seg som to av Suzann Pettersens sterkeste kort når Europa-kapteinen skal samle sitt Solheim Cup-lag for å møte USA på Finca Cortesin i september.

Denne uka i Marokko var det Stark som viste seg sterkest. Hun vant med imponerende fire slags margin etter runder på 71, 67 og 69 slag. Dermed endte hun på -12 totalt.

Norges andre deltager i turneringen, Madelene Stavnar fra Vestfold GK, misset dessverre cuten på Royal Golf Dar Es Salam.